Nyheter

  • Fargestyling – tilbake til Eclectic Folk
    Innleggstid: 18. juni 2021

    EcCrafted eller eklektisk, freds- og kjærlighetsbevegelsen på 1960-tallet, ble anmeldt av en politisk kyndig generasjon økoaktivister.Med flere som kjøper seg inn i idealene om småbatch, lokal produksjon og håndlagde produkter, er det et tilbakeslag mot masseproduksjon til fordel for uavhengige.P...Les mer»

  • Kurs i produksjon av sportsklær
    Innleggstid: Jun-01-2021

    Metode / trinn 1. Den korte ermet kropp er utstyrt med en utringning i den øvre enden av den korte ermet kropp, en mansjett ved den korte ermet kropp, et båndhåndkle på begge sider av halsen, en vannabsorberende blokk for brystet foran siden av den korte ermet kroppen, en vannabsorberende blokk bak ved...Les mer»

  • Hvilken passer for deg, 2-lags eller 3-lags softshelljakke?
    Innleggstid: 12. oktober 2020

    Normalt er det 2 typer softshell-stoffer, 2-lags softshell-stoff og 3-lags softshell-stoff.3 lags softshell stoff er med membran.Normalt er det TPU-membran.Mens vi kan snakke om forskjellen fra 3 aspekter.For det første, sammenligne med 2-lags softs...Les mer»

  • Gjenbruk Recycle Reduce-3R
    Innleggstid: 12. oktober 2020

    Normalt består fiberproduktets levetid i hovedsak av seks stadier: 1. Fiberfremstilling 2. Stofffremstilling 3. Plaggproduksjon 4. Markedsføring 5. Bruk 6. Kast.''ECO CIRCLE»-systemet er et resirkuleringssystem som resirkulerer det brukte eller avfallspolyesterproduktet og deretter bruker dem til...Les mer»