Gjenbruk Recycle Reduce-3R

Normalt består fiberproduktets levetid hovedsakelig av seks stadier:

1. Fiberproduksjon

2. Fabric Produksjon

3. Garment Produksjon

4. Markedsføring

5.Bruk

6. Kast.

''ECO CIRCLE»-systemet er et resirkuleringssystem som resirkulerer det brukte eller avfallspolyesterproduktet og deretter bruker dem til å lage nye fibre.

I Kina, verdens største fabrikk og forbrukssted, vil vi resirkulere de gamle klærne som bør forbrennes for å lage nye fibre, og dermed bygge det Kina-unike fiber-til-fiber-resirkuleringssystemet.

ALL KREDITT GÅR TIL VÅR "KJEMISK RESIRKULERING OG REGENERERINGSSYSTEMTEKNOLOGI FOR POLYESTERFIBER"

Dette er en overveiende innovativ teknologi, basert på denne teknologien, resirkulerer og regenererer vi avfallspolyestertekstiler og -klær som opprinnelig ikke er i stand til å brytes ned. Et bærekraftig økosystem fra avfallstekstiler til resirkulert og regenerert polyester er konstruert.Kvaliteten og ytelsen er helt sammenlignbar med ny polyesterfiber, og frekvensen er ubegrenset.

Vi legger vekt på hvert trinn i økosystemet for resirkulering og regenerert fiber med Jaren som kjerne.Dette vil være et evigvarende system.Fra merkevaredesignere til merkevaredesignere, fra vevefabrikker til vevefabrikker, fra brukere til brukere.

FLERKANALS POLYESTER (KJÆLdyr) RÅVARERESIRKLING

Basert på at det krever en viss grad av bekymring å resirkulere PET-avfallstekstiler, har vi konstruert et flerkanals råstoffgjenvinningssystem basert på.

retningsbestemt gjenoppretting og utvidet kontinuerlig kanalene for retningsbestemt gjenoppretting, for å gjøre det tidligere arbeidet mer effektivt.

Retningsbestemt resirkulering – kles-/tekstilbedrifter, netthandelsbedrifter JD) offentlig sikkerhetssystem, skoler osv. Internett-dør-til-dør-resirkulering- -nettplattform.

Sosial utvinning – statlig myndighet, bedrifter og offentlige institusjoner, innbyggere, etc.

Offentlig tjenesteorganisasjon recovery–sosiale grupper.

Global Recycled Standard (GRS) – Internasjonalt anerkjent "identitetskort" for regenerert fiber

"GRS" er en sertifiseringsstandard etablert av det internasjonale miljøvernsertifiseringsbyrået for resirkulerte fibre.Det er også en standard for kilden til råvarer, miljøbehandling, avløpsvannbehandling, kjemikalier og andre.Bare de virksomhetene som overholder standardene innen sporbarhet, miljøvern, sosialt ansvar og regenerering kan bestå sertifiseringen.

OEKO-TEX metthetssertifisering - "Helse sertifikat" for et selskap som skal gå inn i det avanserte markedet i Europa og Amerika

OEKO-TEX er det mest autoritative og innflytelsesrike miljømerket for tekstiler i verden.Det er testing og sertifisering av forbudte og begrensede skadelige stoffer i tekstiler av den internasjonale miljøtekstilforeningen og sikrer at produkter ikke skader menneskers helse.Sertifiseringen kan effektivt unngå handelsbarrierer og gjøre produktene vellykket eksportert til avanserte markeder som Europa og Amerika.

Intertek helse- og sikkerhetssertifisering – Multiple miljøerklæring for forbrukere.

Intertek er verdens ledende omfattende kvalitetssikringstjenesteorganisasjon, med profesjonell testing, inspeksjon, forsikring, sertifiseringsløsninger for å hjelpe bedrifter med å sikre at deres produkter og prosess oppfyller industristandarder og forbrukernes krav til helse og sikkerhet.

Green Fiber logo-sertifisering – En "merkevareambassadør" for regenererte råvarer og grønne teknologier.

Den grønne fibermerkelogoen, i fellesskap opprettet av China Chemical Fiber Industry Association og National Textile and Chemical Fiber Product Development Center, er en sertifisering for bruk av fornybare råvarer og grønn ny teknologi til kjemiske fiberbedrifter, med sikte på å fremme miljøvern og offentlig Helse.


Innleggstid: 12. oktober 2020