Kurs i produksjon av sportsklær

Metode / trinn

1. Den korte ermede kroppen er utstyrt med en utringning i den øvre enden av den korte ermet, en mansjett ved den korte ermet, et båndhåndkle på begge sider av halsen, en vannabsorberende blokk for brystet på forsiden av kortermet kropp, en vannabsorberende blokk bak på baksiden av kortermet kropp, og en isolasjonsblokk ved mansjetten. Et bevegelsesmåleinstrument er anordnet på isolasjonsblokken.

2. Den sterke baksiden av sportsklær er utstyrt med en vannabsorberende blokk, som kan absorbere svetten på folks kropp etter trening, opprettholde kroppstemperaturbalansen, opprettholde helsen og øke komforten til sport.Skjerfet på halsen kan tørke av svetten i ansiktet i tide for å unngå å renne til kroppen.

3. Drageformet eller rombisk finish har vertikal høyde og horisontal bredde, hvorav høyden er mellom 120 % og 160 % av bredden, spesielt mellom 130 % og 150 %.Strikkeprosessen kan brukes til å dekke hele delen av overkroppen, inkludert temperaturreguleringssonen.En enkelt ribbe kan legges til i temperaturreguleringssonen, og avstanden mellom enkelt ribbe og neste ribbe er minst 7 mm.

4. Minst en gruppe doble ribber kan legges til i temperaturreguleringssonen, og avstanden mellom gruppen doble ribber og neste ribbe er minst 7 mm.Derfor er den horisontale lengden av den doble ribbegruppen fortrinnsvis mellom 50 mm og 90 mm.

5. Minst en gruppe på tre ribber kan legges til i temperaturreguleringssonen, og avstanden mellom gruppen på tre ribber og neste ribbe er minst 7 mm.Derfor er den horisontale lengden av gruppen med tre ribber fortrinnsvis mellom 80 mm og 120 mm.


Innleggstid: Jun-01-2021